Skip to content Skip to footer

Boala hemoroidală

Boala hemoroidală

Boala hemoroidală este o afecțiune care afectează milioane de persoane din întreaga lume. Aceasta se caracterizează prin dilatarea și inflamarea venelor din zona rectală și anală, rezultând în apariția hemoroizilor. Hemoroizii pot fi interni, când se formează în interiorul canalului anal, sau externi, când se dezvoltă în afara canalului anal.

Principalele simptome ale bolii hemoroidale includ sângerare rectală, durere, mâncărime și disconfort în zona anală. Aceste simptome pot varia de la ușoare la severe și pot afecta calitatea vieții pacienților.

La Spitalul Tulkarem, avem o echipă dedicată de medici specialiști cu experiență în diagnosticarea și tratamentul bolii hemoroidale. Utilizăm tehnici avansate și proceduri minim invazive pentru a asigura cea mai bună îngrijire pacienților noștri.

Rulează videoul

Diagnosticarea bolii hemoroidale implică adesea un examen fizic detaliat, însoțit de o discuție deschisă cu pacientul pentru a înțelege simptomele și istoricul medical. În unele cazuri, pot fi necesare investigații suplimentare, cum ar fi sigmoidoscopia sau colonoscopia, pentru a exclude alte afecțiuni.

Tratamentul bolii hemoroidale poate varia în funcție de severitatea și stadiul afecțiunii. În cazurile ușoare sau moderate, modificări ale stilului de viață, cum ar fi o alimentație sănătoasă, evitarea efortului excesiv în timpul defecației și utilizarea cremelor sau supozitoarelor topice, pot fi suficiente pentru a ameliora simptomele și a controla afecțiunea.

În cazurile mai severe sau când simptomele nu răspund la tratamentul conservator, Spitalul Tulkarem oferă opțiuni de tratament avansate, cum ar fi ligaturarea cu benzi elastice, coagularea cu laser, scleroterapia sau hemoroidectomia, care implică îndepărtarea chirurgicală a hemoroizilor.

Echipa noastră medicală experimentată va lucra împreună cu tine pentru a dezvolta un plan de tratament individualizat, adaptat nevoilor tale specifice și obiectivelor terapeutice.

Echipa noastră medicală experimentată va lucra împreună cu tine pentru a dezvolta un plan de tratament individualizat, adaptat nevoilor tale specifice și obiectivelor terapeutice.

În plus, la Spitalul Tulkarem, punem un accent deosebit pe confortul și bunăstarea pacienților noștri. Ne asigurăm că fiecare pacient primește îngrijire personalizată, atenție la detalii și suport emoțional pe toată durata tratamentului.

Dacă te confrunți cu simptomele bolii hemoroidale sau ai întrebări suplimentare, te încurajăm să ne contactezi și să programezi o consultație la Spitalul Tulkarem. Suntem aici pentru a te ajuta să te simți mai bine și să recâștigi calitatea vieții tale.

Completează formularul și te contactăm noi

Ai întrebări suplimentare sau vrei să îți faci o programare? Completează formularul și te contactăm noi în cel mai scurt timp posibil.

    Discută cu noi
    Aveți nevoie de ajutor?
    Buna ziua,
    Aveți nevoie de ajutor?