Skip to content Skip to footer

Operații varice cu laser

Operații varice cu laser

Operații varice cu laser

Varicele apar sub forma unor umflaturi ale venelor pe gambe. Varicele sunt acele inestetice vene vinetii, umflate, cu aspect de tumoare, care sunt uneori ereditare. Varicele sunt vene contorsionate, largite, situate superficial sub tegument. Cel mai adesea ele se dezvolta la nivelul picioarelor si al gleznelor.

Venele varicoase sunt vase de sange dilatate anormal, albastrui sau vinetii, care proemina la suprafata pielii si au un traiect sinuos. Orice vena poate deveni varicoasa, dar cele mai afectate sunt cele situate la nivelul membrelor inferioare. Cel mai frecvent se formeaza pe fata posterioara a gambelor sau pe fata interna a picioarelor, insa pot aparea oriunde de la glezne pana la zona inghinala.

Rulează videoul
Operații varice cu laser

Operații varice cu laser

Venele situate sub nivelul inimii prezinta din loc in loc niste valve care permit trecerea sangelui doar intr-un singur sens: spre inima, astfel prevenind stagnarea sangelui. Cand peretii venelor isi pierd elasticitatea si incep sa se dilate, valvele se departeaza si isi pierd etanseitatea. Sangele nu e fortat sa avanseze, stagneaza si se creeaza un cerc vicios: dilata si mai mult venele, care devin varicoase.

Cele mai afectate sunt venele superficiale ale membrului inferior (vena safena). Se mai pot localiza la nivelul esofagului (varicele eso-fagiene) si la nivelul testiculelor (varicocelul).

Operații varice cu laser

Beneficii

Recuperare rapidă

Operația de varice cu laser implică incizii minime și este considerată o procedură minim invazivă. Aceasta permite o recuperare mai rapidă și un disconfort postoperator redus în comparație cu intervențiile chirurgicale clasice. Pacienții pot reveni rapid la activitățile lor obișnuite și pot beneficia de o perioadă de recuperare mai scurtă.

Siguranță și confort

Procedura de varice cu laser este realizată sub anestezie locală, ceea ce reduce riscul asociat cu anestezia generală. De asemenea, pacienții resimt un disconfort minim în timpul procedurii, permițându-le să se simtă mai confortabil și să treacă prin tratament cu mai puține senzații neplăcute.

Precizie și eficiență

Operația de varice cu laser utilizează tehnologia avansată a laserului pentru a trata venele dilatate și deformate în mod precis și eficient. Aceasta asigură eliminarea eficientă a varicelor, minimizând riscul de recurență și obținând rezultate durabile.

Estetică îmbunătățită

Operația de varice cu laser implică incizii mici și precise, ceea ce duce la cicatrici mai mici și mai puțin vizibile. Aceasta oferă pacienților un rezultat estetic îmbunătățit, evitând aspectul inestetic al cicatricilor mari asociate cu alte tipuri de intervenții chirurgicale.
Before & After

Cazuri Before & Afeter

Completează formularul și te contactăm noi

Ai întrebări suplimentare sau vrei să îți faci o programare? Completează formularul și te contactăm noi în cel mai scurt timp posibil.

    Discută cu noi
    Aveți nevoie de ajutor?
    Buna ziua,
    Aveți nevoie de ajutor?