TULKAREM este prima clinica particulara de flebologie (varice) din Romania, fiind infintata in 1991. Hiperclinica de varice TULKAREM pune la dispozitia publicului larg din tara si din strainatate cele mai rapide si eficiente metode de tratare a bolii varicoase, chirurgical (chirurgie estetica selectiva a varicelor), metode endovenoase (scleroterapia ecoghidata cu spuma, laser endovenos de toate tipurile, closure cu radiofrecventa toate tipurile, abur).

Prof. Univ. Dr. Patrut Mircea este unul din chirurgii cardiovasculari care are determinarea, dovatamentul si curajul de a repara inimile bolnave, de a remodela vase si de a face inimile sa bata din nou. A operat peste 30.000 de pacienti in cei peste 30 de ani de cariera. Experienta clinica este una de exceptie, cuprizand intreaga gama de interventii chirurgicale cardiovasculare la adult: de la interventiile de bypass coronarian, la reconstructii sau inlocuiri de valve cu diferite tipuri de proteze, pana la chirurgia carotidiana si a aortei abdominale si proceduri de chirurgie vasculara periferica, precum si interventii pentru tumori cardiace sau de transplant cardiac. Interventiile pe care domnul Prof. Univ. Dr. Patrut Mircea le efectueaza in cadrul clinicii Tulkarem sunt multiple si acopera o gama larga de boli.

Hiperclinica de varice TULKAREM este prima clinica particulara de flebologie (varice) din Romania, fiind unica pe plan mondial.

DOCTORUL CAZURILOR DISPERATE

Tehnicile folosite de Prof. Univ. Dr. Patrut Mircea sunt unice si se bazeaza pe peste 30 de experienta ceea ce ne permit noua, la Clinica de varice Tulkarem sa operam cazuri extreme de boli varicoase.

Experienta 100%
Tehnica 100%
Costuri 75%
Succes 99%

De ce TULKAREM

 • Experienta

  Seful clinicii noastre Prof. Univ. Dr. Patrut Mircea are peste 30 de ani experienta in domeniu, alaturi de dansul se afla o echipa de medici ce au studiat tehnici inovative, de la inventatori si cei mai buni in domeniul flebologie, dar si o echipe de asistente si personal auxiliar cu foarte mare experienta in domeniu. Metodele folosite in cadrul clinicii au fost concepute si dezvoltate impreuna cu fondatorul clinicii Tulkarem, regretatul Dr. In. Mohammad Abu Baker.

 • Cea mai moderna clinica din Romania

  Clinica de flebologie Tulkarem este unica clinica DEDICATA bolilor varicelui fiind totodata si ultra-modern utilata pentru a face fata celor mai exigenti pacienti.
  Dotata cu parcare pacienti, lift pentru persoane cu dizabilitati, rezerve pentru pacientii care trebuie sa ramana internati, toate dotate ultra-modern pentru a transforma o experienta in mod normal neplacuta in una cu cat mai putin neplacuta.

 • Echipamente moderne

  Clinica noastre este dotata cu echipamente ultra-moderne de laser radial si liniar, eco-dopplere si alte echipamente specifice. Pentru toate echipamentele echipa noastra a efectuat stagii prelungite de pregatire pentru o interpretare si un uz cat mai profesional.

 • Nu sunteti doar un pacient

  Pentru medicii clinicii Tulkarem nu sunteti doar un pacient ci un prieten care are o mica problema. Toate operatiile efectuate de Prof. Univ. Dr. Patrut Mircea sunt rapide, usoare si va dureaza la fel de mult ca o extractie de dinte.
  Vom face tot posibilul ca perioada de convalescenta sa fie cat mai scurta iar operatiile cand mai putin evazive astfel incat sa fiti inca unul din prietenii nostri tratati ambulator.

Beneficiile Clinicii TULKAREM

Doctori inovatori

Protocoalele clinicii au fost create de Dr. In. Mohammad Abu Baker, unul din cei mai renumiti doctori in flebologie din lume are mai multe inventii recunoscute pe plan mondial, si au preluate si imbunatatite de Prof. Univ. Dr. Patrut Mircea, seful clinicii de chirurgie Tulkarem.

Echipamente moderne

Echipamente ultra-moderne de operatie cu laser liniare, operatie cu laser radiale, eco-dopplere. Pentru toate echipamentele echipa noastra a efectuat stagii prelungite de pregatire pentru o interpretare si un uz cat mai profesional.

Vorbim pe limba dumneavoastra

In cei peste 30 de ani de experienta Prof. Univ. Dr. Patrut Mircea a inteles ca este important ca pacientul sa fie mai degraba un prieten decat un bolnav oarecare si de aceea fiecarui pacient ii este explicat intr-un limbaj obisnuit procedurile si diagnosticul avut.