Skip to content Skip to footer

Termeni și condiții

Ultima actualizare: 17.07.2023

Vă rugăm să citiți cu atenție următorii Termeni și Condiții (în continuare „Termeni”) care guvernează utilizarea site-ului Spitalului de Operații Varice cu Laser Tulkarem (denumit în continuare „noi”, „al nostru” sau „Spitalul Tulkarem”). Prin accesarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați și să fiți obligat de acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

 1. Utilizarea site-ului a) Accesul și utilizarea site-ului nostru sunt permise numai pentru scopuri legale și în conformitate cu acești Termeni. Nu puteți utiliza site-ul într-un mod care să încalce legile, regulamentele sau drepturile altor persoane. b) Sunteți responsabil în întregime pentru protejarea confidențialității informațiilor de autentificare (dacă sunt necesare) și pentru toate activitățile care apar sub contul dumneavoastră.

 2. Drepturile de proprietate intelectuală a) Site-ul nostru și conținutul acestuia (inclusiv textele, grafica, logo-urile, imagini, înregistrările audio și video etc.) sunt protejate de drepturile de proprietate intelectuală și aparțin Spitalului Tulkarem sau terților noștri licențiatori. Nu aveți dreptul să utilizați, să reproduceți sau să distribuiți conținutul site-ului fără permisiunea noastră sau a titularului dreptului de proprietate intelectuală. b) Ne acordați o licență limitată, non-exclusive și revocabilă pentru a utiliza conținutul pe care îl furnizați în scopul furnizării serviciilor noastre și pentru a promova site-ul nostru.

 3. Informații medicale a) Informațiile furnizate pe site-ul nostru au scop informativ general și nu constituie sfaturi medicale sau de diagnostic. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru orice acțiuni luate pe baza informațiilor găsite pe site-ul nostru. Vă recomandăm să consultați un medic calificat pentru sfaturi medicale personalizate.

 4. Limitarea răspunderii a) Utilizarea site-ului nostru se face pe propriul dumneavoastră risc. Nu garantăm că site-ul nostru va fi întotdeauna disponibil, securizat, fără erori sau că informațiile furnizate pe site sunt exacte, complete sau actualizate. b) Nu suntem responsabili pentru niciun prejudiciu direct, indirect, incidental, special sau consecvent rezultat din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul nostru.

 5. Legături către site-uri terțe Site-ul nostru poate conține legături către site-uri web ale terțelor părți. Aceste legături sunt furnizate doar în scop informativ și nu implică un aviz sau o aprobare din partea noastră. Nu suntem responsabili pentru conținutul, politica de confidențialitate sau practicile de securitate ale site-urilor terțe.

 6. Modificări ale Termenilor și Condițiilor Rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni în orice moment, prin publicarea unei versiuni actualizate pe site-ul nostru. Vă recomandăm să revizuiți periodic acești Termeni pentru a fi la curent cu orice modificări.

Acești Termeni și Condiții constituie înțelegerea integrală între dumneavoastră și Spitalul de Operații Varice cu Laser Tulkarem și guvernează utilizarea dumneavoastră a site-ului nostru.

Completează formularul și te contactăm noi

Ai întrebări suplimentare sau vrei să îți faci o programare? Comepleteaza formularul și te contactăm noi în cel mai scurt timp posibil.

  Discută cu noi
  Aveți nevoie de ajutor?
  Buna ziua,
  Aveți nevoie de ajutor?