Skip to content Skip to footer

Politica de confidențialitate

Această politică de confidențialitate stabilește modul în care Spitalul de Operații Varice cu Laser Tulkarem (denumit în continuare „noi”, „al nostru” sau „Spitalul Tulkarem”) colectează, utilizează și protejează informațiile cu caracter personal pe care le puteți furniza prin intermediul formularului de contact pentru programare de pe site-ul nostru. Respectăm drepturile dumneavoastră privind confidențialitatea și ne angajăm să protejăm informațiile cu caracter personal pe care le colectăm.

 1. Informații colectate Prin intermediul formularului de contact pentru programare, vă solicităm să furnizați următoarele informații cu caracter personal:
 • Numele dumneavoastră complet
 • Numărul de telefon
 • Adresa de e-mail
 • Orice informații relevante pentru programarea și gestionarea operației varicelor cu laser
 1. Scopul colectării informațiilor Colectăm aceste informații cu caracter personal pentru a putea răspunde la solicitarea dumneavoastră de programare și pentru a vă furniza informații relevante legate de operațiile varicelor cu laser și serviciile oferite de Spitalul Tulkarem. Utilizăm aceste informații doar în scopurile pentru care au fost colectate și nu le dezvăluim terților fără acordul dumneavoastră explicit.

 2. Protecția informațiilor cu caracter personal Ne angajăm să protejăm informațiile cu caracter personal pe care le colectăm și să implementăm măsuri adecvate de securitate pentru a preveni accesul neautorizat, utilizarea inadecvată, divulgarea sau distrugerea acestora. Utilizăm tehnologii și proceduri de securitate adecvate pentru a proteja informațiile cu caracter personal.

 3. Divulgarea informațiilor Nu dezvăluim informațiile dumneavoastră cu caracter personal către terți, cu excepția situațiilor în care sunteți de acord în mod expres sau când suntem obligați prin lege să facem acest lucru.

 4. Retenția informațiilor Păstrăm informațiile dumneavoastră cu caracter personal numai pentru perioada necesară îndeplinirii scopului pentru care au fost colectate, cu excepția cazurilor în care suntem obligați sau permis de lege să le păstrăm pentru o perioadă mai lungă.

 5. Drepturile dumneavoastră privind confidențialitatea datelor Aveți dreptul de a solicita accesul, rectificarea sau ștergerea informațiilor cu caracter personal pe care le colectăm despre dumneavoastră. De asemenea, aveți dreptul de a solicita limitarea prelucrării sau portabilitatea datelor dumneavoastră personale, în măsura în care este prevăzut de lege. Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru orice întrebări suplimentare legate de politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de contact furnizate pe site-ul nostru.

 6. Modificări ale politicii de confidențialitate Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate, iar orice modificări vor fi publicate pe site-ul nostru. Vă recomandăm să revizuiți periodic această politică pentru a fi la curent cu modul în care protejăm informațiile dumneavoastră cu caracter personal.

Aceasta este politica noastră de confidențialitate actualizată. Vă rugăm să rețineți că aceasta se aplică doar informațiilor colectate prin intermediul formularului de contact pentru programare de pe site-ul nostru.

Completează formularul și te contactăm noi

Ai întrebări suplimentare sau vrei să îți faci o programare? Comepleteaza formularul și te contactăm noi în cel mai scurt timp posibil.

  Discută cu noi
  Aveți nevoie de ajutor?
  Buna ziua,
  Aveți nevoie de ajutor?